Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

13. augusta 2024

Spoznajte tím TrustPay: Interview s Nancy Tauberovou, Account Manager

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Tentokrát sme vyspovedali Nancy Tauberovú, Account manažérku.

Ako dlho už pracuješ pre TrustPay a aké boli tvoje prvé dojmy?

V TrustPay pracujem presne 1 rok – akurát som mala výročie 😊. Moje dojmy z prvého dňa boli pozitívne, pamätám si, ako som prišla do krásnych priestorov na sekretariát, kde bolo všetko tip-top naaranžované aj príjemné privítanie, ale pravdaže som mala aj strach z neznámeho, keďže som predtým pracovala v úplne inom odvetví.

Prvé dni boli síce náročné, ako to v začiatkoch býva, ale s pomocou ústretových kolegýň sa mi podarilo zaškoliť pomerne rýchlo. Vo firme som potom za celkom krátky čas vyskúšala agendu na viacerých oddeleniach a aj vďaka tomuto som zistila, čo ma najviac baví a v čom sa cítim prirodzene – je to pozícia Account manažérky.

Čo ťa motivuje každý deň prísť do práce?

Prácu bez dobrého kolektívu si neviem predstaviť, veľmi rada pracujem v tíme, kde si pomáhame a v prípade potreby sa vieme zastúpiť. Takže v prvom rade je to komunita ľudí, s ktorými pracujem a som obklopená počas celého pracovného dňa. Druhým faktorom je motivácia sa neustále posúvať vpred, získavať nové skúsenosti, spoznávanie nových ľudí či už vo firme, alebo na eventoch, na ktoré chodievame hlavne z nášho oddelenia.

Dôležité pre mňa je aj neustále vystupovanie z komfortnej zóny. Keďže pracujem priamo s klientami, často sa dostávam do situácií, kde musím riešiť veci v danom momente s úsmevom a nie vždy je to pravdaže jednoduché. Sama na sebe vidím, že sa osobnostne veľmi posúvam a zbieram stále nové skúsenosti. V neposlednom rade sú to určite peniaze, vďaka ktorým si napríklad môžem dopriať cestovať do nových krajín, ktoré som ešte nenavštívila. 😊

„Netreba sa nikdy zľaknúť, keď príde prvá výzva, ale práve naopak treba si povedať, že ja to dám.“

Pomohla ti práca v TrustPay nájsť oddelenie/pozíciu, ktorá ťa naozaj baví?

Áno, počas môjho pôsobenia mi bolo viackrát umožnené prestúpiť a vyskúšať aj prácu na inom oddelení, čo mi pomohlo lepšie pochopiť fungovanie firmy, prepojenie oddelení a získať nové skúsenosti. Je super, že v TrustPay dávajú zamestnancom možnosť naozaj sa nájsť a robiť prácu, na ktorú sa najviac hodia.

Síce mi bolo vždy ľúto, že opúšťam oddelenie, kde som si vytvorila dobré pracovné vzťahy, ale ktovie, možno na niektorých oddelenia sa aj tešia, nakoľko patrím medzi tie výrečnejšie povahy a nie na každom oddelení sa to vyžaduje. 😀

Čo by si poradila niekomu, kto uvažuje o práci v TrustPay?

Prácu v TrustPay by som určite odporučila. Pracuje tu množstvo skvelých ľudí a určite sa tu nebudete nudiť. Netreba sa nikdy zľaknúť, keď príde prvá výzva, ale práve naopak treba si povedať, že ja to dám.

Aj vďaka takémuto nastaveniu sa u nás vo firme dá posúvať ďalej a budovať dobré vzťahy (dôvera).
Aktuálne už máme kolegov z rôznych krajín, čiže sme tu aj multikultúrni. 😊 

Ako sa ti darí vyvažovať pracovný a súkromný život?

Keďže ako account manažérka pracujem väčšinu času v kancelárii, mojimi najlepšími kamošmi sú počas dňa počítač a telefón, nakoľko na dennodennej báze komunikujem s našimi existujúcimi a taktiež s novými potencionálnymi klientmi.

Ako každý vie, práca s ľuďmi vie byť veľmi zábavná, ale aj náročná. Preto sa snažím skoro vždy po práci venovať športovým aktivitám, aby som si vyčistila hlavu. Napríklad si veľmi rada chodím zaplávať, zabehať alebo si idem zacvičiť do posilky, kde človek na chvíľu vypne od okolitého sveta a načerpá novú energiu.

tím trustpay-Nancy Tauberova

Ako sa podľa teba TrustPay odlišuje od iných spoločností, kde si pracovala?

TrustPay je rodinná firma a taká je tu aj atmosféra. Ľudia si tu hlavne v rámci oddelení, ale aj naprieč firmou vytvárajú super vzťahy a kamarátstva.

Nakoľko máme viacero oddelení, ktoré medzi sebou musia spolupracovať, je veľmi dôležité, aby sme medzi sebou mali dobré vzťahy, keďže spolu komunikujeme každý deň či už cez počítač, alebo osobne. Aj keď si niekedy protirečíme, nakoniec každý problém ako tím vyriešime.

Aké sú tvoje vzťahy s kolegami v rámci firmy a ako hodnotíš firemnú kultúru TrustPay?

V TrustPay pracuje veľa mladých a šikovných ľudí, ktorí majú podobné záujmy ako ja. Najlepšie som si sadla so svojím novým kolektívom, kde sú všetky baby svojim spôsobom zdravo šialené, vďaka tomu nás poznať ako najhlučnejšie oddelenie.

Veľmi sa mi páči aj snaha firmy organizovať rôzne teambuildingy počas roka, ako napríklad grilovačka, guláš party a každoročné zimné a letné teambuildingy, vďaka ktorým máme vždy možnosť lepšie spoznať kolegov, ktorí pracujú napríklad z home-officov.

Ak by si mohla zmeniť jednu vec v spoločnosti, čo by to bolo a prečo?

Podľa mňa je aktuálne všeobecný problém tejto doby, že sa ľudia medzi sebou málo rozprávajú a niekedy sa dôležité informácie potom dostanú k človeku neskoro, prípadne sa zmenu dozvie človek, až keď sa sám začne zaujímať o danú problematiku.

Preto si nesmierne vážim, že naši vedúci a tiež HR sa snažia organizovať meetingy, kde vždy preberáme, čo by sa dalo vo firme a jej fungovaní vylepšiť.

Mohlo by vás zaujímať

Spoznajte tím TrustPay: Interview s Marekom Žilinským, Produktový špecialista
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu. Tentokrát sme vyspovedali Mareka Žilinského, Produktového špecialistu.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview so Soňou Kostanjevcovou, Risk Manager
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu. Tentokrát sme vyspovedali Soňu Kostanjevcovú, manažérku rizika.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Veronikou Klúcsik, Head of Due Diligence
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu. Tentokrát sme vyspovedali Veroniku Klúcsik, vedúcu oddelenia Due Diligence.
Economy
author: TrustPay