Results

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

TrustPay announces new partnership with MuchBetter

Computer users and programmers have become so accustomed to using Windows…

17. septembra 2024

Spoznajte tím TrustPay: Interview s Martinom Halgošom, Deputy Head of Operations

autor: TrustPay
Sledujte nás:

V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Tentokrát sme vyspovedali Martina Halgoša, Deputy Head of Operations.

Ako dlho už pôsobíš v TrustPay a aké boli tvoje začiatky?

Nastúpil som v apríli 2022, čiže v TrustPay pracujem niečo cez dva roky. Začínal som na pozícii Junior Payment Specialist, bez akýchkoľvek predchádzajúcich skúseností v e-commerce.

Začiatky boli náročné, keďže každý deň bol plný nových informácií, ale s pomocou úžasných kolegov som sa zaučil všetky „operačné“ agendy behom krátkeho času a po 4 mesiacoch som už nováčikov zaúčal ja.

Čo ťa každý deň motivuje prísť do práce?

Do práce ma motivuje chodiť práca. 😀 Považujem sa za jedného z tých šťastlivcov, čo našli prácu, ktorá ich baví a napĺňa. Pridajme k tomu super kolegov, už i priateľov a máme víťaznú kombináciu, ktorá človeka ráno nabudí k tomu, aby sa do kancelárie tešil.

Pomohla ti práca v TrustPay objaviť oddelenie alebo pozíciu, ktorá ťa skutočne baví?

Ako som už spomínal, práca, čo robím ma baví a je tomu tak od samotného nástupu. Začiatkom roka som sa stal taktiež lídrom Customer Support oddelenia, čo bola pre mňa nová výzva, nakoľko som bol nútený pozerať na problémy z novej perspektívy. Dnes teda vediem dve oddelenia Operations a Customer Support a nemohol by som byť vďačnejší za ľudí, ktorí sú súčasťou týchto tímov.

 

„TrustPay nie sú len kolegovia, ale z veľkej časti aj priatelia.

 

Čo by si odporučil niekomu, kto zvažuje prácu v TrustPay?

Poslať si životopis ASAP, pretože možno čakáme práve na Teba. Vo firme vedia oceniť šikovnosť aj prejavený záujem o riešenie problémov. Sám som si myslel, že ako nekvalifikovaný absolvent sa do firmy ako je TrustPay nemám šancu dostať, ale skúsil som to a vďaka snahe zdokonaľovať sa je mi umožnené kariérne rásť.

Ako vyzerá bežný deň na tvojej pozícii?

Každý je jedinečný, ale zároveň obsahuje rutinné procesy, ktoré mi vyhovujú a prinášajú také to vnútorné upokojenie, že všetko je ako má byť. Ráno kontrolujem stav systémov, platieb, výplat a účtov, prechádzam maily a sledujem dianie, pretože vždy sa niečo deje a treba (najlepšie hneď) riešiť. Zároveň som začal kontrolovať releasy našich interných systémov, čo je tiež časovo náročné, nakoľko zverejňujeme každé dva týždne. Taktiež som k dispozícii ohľadom otázok od operátorov, supportu ale i iných oddelení. Deň zväčša končím finálnou kontrolou mailov a zapísaním si, čo sa doriešilo v daný deň a čo ešte treba dokončiť.

Čo je pre teba na súčasnej pozícii najväčšou výzvou a čo sa v tíme zmenilo od tvojho nástupu?

Pojem najväčšia výzva je celkom relatívny. Keď som začal riešiť v rámci operations oddelenia banks agendu, bola to v tom momente pre mňa najväčšia výzva. Nasledujúca bola, keď som sa začal zúčastňovať hovorov s našimi partnermi, ďalšou bolo prevzatie Customer Support oddelenia a aktuálne je to moja nová pozícia Deputy Head of Operations a s ňou súvisiace procesy a zodpovednosť. V tíme sa zmenilo asi iba to, že sú dva. 😀 Našťastie je atmosféra v tímoch veľmi priateľská a otvorená počas celej mojej kariéry.

TrustPay team/tím-Martin Halgoš, Deputy Head of Operations

Aké sú tvoje vzťahy s kolegami v rámci spoločnosti a ako hodnotíš firemnú kultúru TrustPay?

Vzťahy s kolegami by som ohodnotil ako nadštandardné. Všetci sú navzájom veľmi príjemní, usmievaví a priateľskí. Myslím si, že za to môžu aj časté teambuildingové aktivity, na ktorých si naša firma zakladá. Pravidelne máme jarnú grilovačku, jesenný guláš, zimný bowling a letný teambulding s prenocovaním. Zároveň máme aj menšie teambuildingy v rámci oddelení, čo je veľmi veľké plus pre medziľudské vzťahy. TrustPay nie sú len kolegovia, ale z veľkej časti aj priatelia.

Máš nejaký zábavný moment z práce v TrustPay?

Tých by bolo veľmi veľa, avšak nie sú vhodné na zverejnenie. 😀 Asi prvý, čo mi prichádza na rozum je, keď som začínal pracovať s naším interným ticketovacím systémom a prišiel pokyn na odblokovanie karty zákazníka. Vyhľadal som si v našich postupoch, čo mám kde spraviť, urobil som tak a s veľkou spokojnosťou som dokončený ticket vrátil zadávateľovi s textom „karta je doblokovaná”, čo veľmi prekvapilo kontrolu a občas si ma stále doberajú s tým, čo ešte doblokujem. 😀

Mohlo by vás zaujímať

Spoznajte tím TrustPay: Interview s Eliškou Hutníkovou, Head of Compliance
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu. Tentokrát sme vyspovedali Elišku Hutníkovú, Head of Compliance.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Richardom Tésim, Deputy CEO
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu.
Economy
author: TrustPay
Spoznajte tím TrustPay: Interview s Veronikou Klúcsik, Head of Due Diligence
V našich blogoch vám predstavujeme šikovných členov TrustPay tímu. Tentokrát sme vyspovedali Veroniku Klúcsik, vedúcu oddelenia Due Diligence.
Economy
author: TrustPay